Indehaver af Thisted Pejsecenter, Allan Hougaard, har i snart 10 år forhandlet brændeovne og pejse af god kvalitet

Til september næste år er det 10 år siden, at indehaver af Thisted Pejsecenter, Allan Hougaard, åbnede sin butik i Frederiksgade i Thisted med den vision at skabe en butik, hvor man kan finde gode kvalitets-produkter indenfor pejse og ovne, som man ikke kan købe lige om hjørnet i den lokale tømmerhandel.

– Den vision er blevet indfriet. I dag sælger jeg pejse og ovne til kunder i hele landet. Min erfaring er, at kunderne gerne vil investere i god kvalitet, når de vælger en pejs eller brændeovn som varmekilde. Derfor har god rådgivning altid været i fokus, ligesom det er vigtigt for mig altid at være opdateret og have modeller af pejse og brændeovne med den nyeste teknik på området, siger han.

I butikken har Allan Hougaard indrettet et stort showroom, hvor man kan se de fleste modeller af pejse og ovne blandt andet fra Hwam og Contura, Rais og Svendsen.

– Alle vores brændeovne lever op til gældende miljøregler på området og er kvalitets-produkter i støbejern. Uanset mærke fås de i forskellige modeller til at stå på gulvet, hænge på væggen eller som indbygget pejseindsats, forklarer Allan Hougaard.

Ny smart teknik

Hwam er et godt dansk mærke, som har 40 års erfaring med at udvikle brændeovne med nye teknikker, så de hele tiden kan følge med tidens krav – ikke mindst på miljødelen. Seneste udvikling er SmartBrændeovne, som blandt andet kører på autopilot, der styrer luften, hvis man vil være fri for at gøre det manuelt. Den automatiske luftregulering skaber både komfort, et grønnere miljø samt varme på budgettet.  Den løsning er i dag standard på alle Hwam Brændeovne.

– Hvis man vil gå skridtet en tand videre, så kan man få en Hwam SmartControl brændeovn, der via en app på mobiltelefonen eller en tablet kan indstille ovnen til ønsket varme-niveau. Via appen får man tilmed besked om, hvornår det er tid at komme mere brænde på, forklarer Allan Hougaard.

En anden løsning, der er ved at komme øget fokus på, er de miljøvenlige gasovne fra RAIS. De fås som både fritstående ovne og indsats. – Det er en ovn, som især gør sig bemærket med et smukt og roligt flammebillede. Ovnen tilsluttes gas på flaske eller ledningsført naturgas og har således en meget ren forbrænding. Dertil kommer, at den er selvstyrende, så man ikke skal regulere luften, forklarer Allan Hougaard.

Og det for blot at nævne et par af de nyeste modeller og teknikker, som man kan finde hos Thisted Pejsecenter, hvor Allan Hougaard altid står klar med god rådgivning og service. Vælger man en totalløsning hos Thisted Pejsecenter står Allan Hougaard for alle aftaler – også montering – og han følger selv processen fra start til slut.

Allan Hougaard i showroom

Indehaver af Thisted Pejsecenter, Allan Hougaard, har brændeovne og pejse i modeller til ethvert behov – også miljøvenlige gasovne fra RAIS, som ses på billedet.

Læs artiklen i ThistedPosten