MAKSIMAL SIKKERHED MED DOBBELT GARANTI

Lang levetid, fremstillet i Sverige med højeste kvalitet – med købet af din Contura har du foretaget det bedst mulige valg. Ønsker du maksimal sikkerhed for din nye Contura-brændeovn? Med dobbelt garanti giver vi dig mulighed for at få en udvidet garanti på 10 år for materiale- og fabrikationsfejl. Garantien gælder for Contura-brændeovne, som er købt fra og med 01.01.2021, og det eneste, du skal gøre, er at registrere din brændeovn inden for 3 måneder fra købsdatoen.

HVAD INDEBÆRER DOBBELT GARANTI FRA CONTURA?

  • Contura/NIBE AB yder 10 års garanti på materiale- og fabrikationsfejl ved registrering, ellers er det 5 år.
  • Contura/NIBE AB yder 24 måneders garanti på dele i brændkammeret, overfladebeklædninger samt på elektriske komponenter ved registrering, ellers er det 12 måneder.

DINE FORDELE

Tryghed med dobbelt garanti

Som ledende producent tilbyder Contura en forlænget garanti, hvorved Contura/NIBE AB overtager dine udgifter i op til ti år, hvis din Contura-brændeovn har materiale- eller fabrikationsfejl. Forudsat at du ikke selv har forårsaget skaden på produktet.

Pålidelig service

Hvis du mod formodning har behov for service på din brændeovn, skal du kontakte din forhandler. Eftersom du har registreret din brændeovn, har vi fuld tjek på, hvilken model det drejer sig om.

HVORDAN REGISTRERER JEG MIN BRÆNDEOVN?

I garantibeviset, som følger med brændeovnen, finder du information om, hvordan du går til værks for at registrere din brændeovn online. Ved registreringen skal du angive brændeovnens serienummer.

dobbelt garanti
5 + 5 års garanti