undgå røg i stuen med en røgsuger

Undgå røg i stuen og udenfor med en BlueChimney røgsuger til skorstenen

En BlueChimney røgsuger er unik og adskiller sig fra andre røgsugere til skorstene på markedet. Den suger på samme måde, som man gør, når man tester brændeovne. Det giver bedre træk i skorstenen og reducerer røg fra brændeovnen og dermed røg i stuen og udenfor.

Suget er indirekte, og BlueChimney er kalibreret, så den giver det korrekte sug på 12 pascal ved fuld kraft.  Dette giver en effektiv forbrænding (for meget sug undgås), og du undgår derfor røg fra brændeovnen i stuen og reducerer røg udenfor. Samtidig opnår du en bedre brændeøkonomi.  Motoren i BlueChimney kører på 24 volt og er meget energibesparende.

BlueChimney fungerer til både muret skorsten og stålskorsten

BlueChimney passer som standard på de fleste skorstene – både til muret skorsten og stålskorsten – og fås med manuel, variabel hastighedskontrol som standard eller med variabel fjernbetjening som ekstraudstyr.

BlueChimney røgsuger forhindrer vand i skorstenen

Regnvand kan ikke trænge ned – det er særligt vigtigt, når man har en stålskorsten, hvor nedtrængende vand kan ødelægge brændeovnen.

Motoren køles af udendørsluft og er testet til temperaturer på 700 grader, hvilket er mere end dobbelt så meget, som røg fra en brændeovn normalt når op på.

BlueChimney har en indbygget regnhætte, så problemer med vand i skorstenen undgås. Dette er særlig vigtigt, hvis man har en stålskorsten.

BlueChimney giver ubegrænset lysningsareal i skorstenen. Dette er normalt et krav fra brændeovnsfabrikanter på baggrund af anbefaling fra Statens Byggeforskningsinstitut.
Det er let selv at installere BlueChimney, men din skorstensfejer kan også montere den for dig.

Fjernbetjening med automatisk boost- og slukningsfunktion kan tilkøbes.​​

Læs også om BlueChimney her

Læs meget mere om røgsuger her