bedste brændeovn

  • Brugervenlig med Autopilottm
  • Mulighed for tilkøb af SmartControltm
  • Forskellige design at vælge imellem

Hwam 3120 er en klassisk, tidløs brændeovn, som er meget brugervenlig. Herudover har den en buet låge, som betyder, at du kan se flammerne fra flere tider. Du får dermed skabt hygge i stuen med udsyn til flammerne forskellige steder i rummet.

Brugervenlig brændeovn

Hwam 3120 er med i Idényts guide til at finde den bedste og helt rigtige brændeovn. De har koblet ordene ”intelligent varme” til brændeovnen, hvilket peger på brændeovnens høje grad af brugervenlighed.

Hwam 3120 har Autopilottm, som er en bimetalfjeder, som automatisk regulerer luften i ovnen. Det betyder, at forbrændingen automatisk indstilles til at være så optimal og miljørigtig som muligt.

God funktionalitet

Hvis man ønsker en ekstra intelligent løsning, kan man tilvælge SmartControltm. Med SmartControltmforbedres energimærket fra A til A+.

Herudover øges virkningsgraden til 83,4 % fra 78,1 % ved den standard Autopilottm-udgave, hvilket placerer den samme sted som brændeovnen Varde Cardiff. SmartControltm-løsningen er dog en del dyrere, men da en brændeovn alligevel er en større investering og kan holde i mange, kan det godt betale at vælge SmartControltm til.

Fås i flere forskellige designs

En stor fordel ved Hwam 3120 er, at den fås i flere forskellige design og modeller. Det betyder, at du har mulighed for at tilpasse brændeovnen til netop dit hjem. Hwam 3120 fås med både glas- og støbejernslåge.

De forskellige modeller ses her:

HWAM 3120c

  • Klassisk låge i støbejern
  • Farver: sort og grå lak

HWAM 3120m

  • Moderne låge i glas
  • Farver: hvid, sort og grå lak

Der burde med andre ord være god mulighed for alle at finde et design, som de kan lide.

 

Kontakt Allan Hougaard på tlf. 40 24 30 70 og få en skarp pris på denne eller andre HWAM modeller.