Bild: contura 500 style news

Contura 500 Style er Europas mest populære brændeovnsserie – af gode grunde. De rene linjer giver et moderne udtryk, som passer ind i ethvert hjem. Nu får brændeovnsserien en ordentlig opdatering med funktioner fra storebroren Contura 600 Style. Autostart for hurtig optænding, boost-funktion for at vække liv i gløderne samt lydsvag askeskuffe er blot nogle af de nyheder, der gør stunderne foran ilden endnu skønnere. Brændeovnens populære design har fået en endnu finere finish i flere detaljer, og i serien findes der udførelser til alle typer hjem. Contura 500 Style er et naturligt valg for dem, der sætter pris på en flot, stilren og innovativ brændeovn, der gør det let at hygge.

Stilren brændeovn, der lader ilden spille hovedrollen

Contura 500 Style har store glaslåger og sideglas, der fremhæver ilden visuelt i rummet. Men det er også en brændeovnsserie, der udnytter varmen med en effektiv forbrænding og flere funktioner, der gør det både lettere og tryggere at have en ild i gang. Du kan vælge mellem flere materialer og brændeovnsudførelser, samt tilbehør, som for eksempel varmemagasin, ventilator, kogeplade, brændelåge og gulvplade.

Contura 500 Style har et elegant og smidigt design. Alligevel er brændeovnen spækket med smarte funktioner, og flere af disse er hentet fra den større Contura 600 Style-serie. Automatisk start, boost-funktion og lydsvag askeskuffe er nyheder, du vil elske. Contura 500 Style er også blevet opdateret med blandt andet ny støbejerns- og glaslåge, nyt spjælddesign og en forbedret løsning for lågestop i åben position.

asfASF Automatic Start Function
Er en genial funktion, der automatisk regulerer optændingsluften via risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med at optændingsilden tændes, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af rumluften. Det er da rart ikke at være nødt til at lade brændeovnen stå med åben dør under optænding. Også perfekt i moderne huse med undertryk. Funktionen er unik for Contura og patentanmeldt.

 

rbfRBF Refuelling Boost Function
Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde. Efter kort tid kan du igen nyde lækker ild og varme.

 

ssaSSA Silent Sliding Ashtray
Skønhed i mindste detalje siger vi – og mener det. Contura 500 Style har en ny askeskuffe, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.

 

 

Hvilken Contura passer dig?

Støbejern er et elsket materiale, der har fulgt de danske husholdninger gennem tiderne. Contura-brændeovne har med kvalitetslåger i støbejern altid fulgt denne tradition med et bevidst, tidløst design, der har løftet stilen i mange hjem. Med Contura Style bliver den nye støbejernslåge endnu mere stilren, med større sideglas på de modeller, der har dette. Lågen i glas har en mere poleret stil og giver et blankere indtryk. Suppler med tilbehør som for eksempel en top i glas, støbejern eller fedtsten. Hvad der passer dig og dit hjem bedst, ved kun du.

 

Ny støbejernslåge
Vores nye stilsikre låge i robust støbejern har store glas, der viser mere af ilden.

Fedtsten med store sideglas
Omramningen med varmelagrende fedtsten går nu rundt om hele sideglasset.

Håndtag og spjæld, der ikke bliver varme
Håndtag og spjældknop i nyt materiale, der ikke bliver varmt, når brændeovnen er varm.

Lågestop i åben position
Et nyt, forbedret lågestop holder lågen sikkert åben, når du arbejder med ilden eller rengør din brændeovn.

Længere håndtag
Håndtagene er gjort længere og mere gribevenlige. Nu er lågen endnu lettere at håndtere.

Brændeovn efter dit hoved
Hvordan vil du have din brændeovn? På en søjle, en drejeplade, med låge til brænderummet, varmeventilator, kogeplade eller med varmelagrende powerstone? Vælg blandt alt vores ekstraudstyr, og skab din personlige stil.

Det er smart med en ny brændeovn
En ny, moderne pejse fra Contura har meget bedre forbrændingsteknik end ældre brændeovne. Har du en 20-30 år gammel brændeovn? Skift til en Contura 500 Style for at få sidste nye design og teknik.

Kontakt Allan Hougaard for mere info om Contura 500 Style modellerne