CARO 110 – Eksklusive flammer til de kølige måneder

Efteråret er over os, og inden vi får set os om, skal vi have tændt op i brændeovnen. Til de køligere måneder og den kommende vintersæson præsenterer RAIS op til flere nye produkter.

Den elegante brændeovn Caro 90 kommer nu i en højere udgave med lanceringen af Caro 110. Brændeovnen er kendetegnet ved sit eksklusive design med den diskret, afrundet front og buede sider. Den store låge, der både fås i stål og glas, skaber et smukt syn til flammerne.

RAIS udvider også serien af gaspejse til indbygning med en ny størrelse med Visio 100 Gas. Med sin imponerende bredde og harmoniske proportioner er Visio 100 Gas et iøjnefaldende designelement, der sætter et markant aftryk på indretningen. Det brede flammebillede tiltrækker opmærksomhed og bliver hjemmets absolutte samlingspunkt.

Med den nye tilføjelse til RAIS’ serie af gaspejse fås gaspejsene nu i fire størrelser: 70, 90, 100 og 160. Den nye størrelse, Visio 100 Gas kommer i seks forskellige modeller med glas til en side, to sider og tre sider – og kan f.eks. bruges som frontmodel, hjørnemodel eller rumdeler.

Caro 110 hvid

Ovne

Find din nye ovn

FORHANDLER AF: