Bild: Contura 886 Style

 

Den nye Contura 800 Style har fået et opdateret, endnu mere elegant design. Men først og fremmest flere funktioner, der gør det lettere at fyre. Autostart for hurtig optænding og boost-funktion for at vække liv i gløderne er blot nogle af de nyheder, der gør stunderne foran ilden endnu skønnere. Med et stort udbud af modeller og ekstraudstyr kan du være sikker på at finde netop den brændeovn du drømmer om..

En stor brændeovnsfamilie i ny udformning

10 modeller, og flere variationer af hver. Contura 800 Style giver dig meget at vælge mellem. Men alle brændeovnene har én ting tilfælles – det elegante og moderne design, kaldt Style, en opdatering af den ældre Contura 800-serie. Contura har forædlet både finish og funktion. Højere og bredere glasarealer, sidepaneler med færre samlinger og flere farvevalg er nogle af opdateringerne, hvad angår design. Innovative funktioner som autostart til hurtig optænding og boostfunktion for at vække liv i gløderne, gør det endnu lettere at fyre.

 

ASF
Automatic Start Function

Er en innovativ funktion, der automatisk regulerer optændingsluften gennem risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med der tændes op, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af luften i rummet. Det er da skønt at kunne lukke døren på brændeovnen under optænding. Også perfekt i moderne huse med undertryk. Funktionen er unik for Contura og patentanmeldt.

 

RBF
Refuelling Boost Function
Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde. Efter kort tid kan du igen nyde lækker ild og varme.

 

SSA
Silent Sliding Ashtray

Skønhed i mindste detalje siger Contura – og mener det. Brændeovnene i serien Contura 800 Style har en ny udformning af askeskuffen, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.

 

Smarte funktioner ud over det sædvanlige

Automatisk start for hurtig optændning, boost-funktion for at vække liv i gløderne og lydsvag askeskuffe er funktioner vi er sikre på, at du vil sætte pris på ved Contura 800 Style. Contura har også forbedret flere detaljer generelt for serien, for eksempel har luftkanalerne fået større mål for enklere fyring, lågen er lettere at åbne og lukke, og brændeovnen har fået mere effektiv tætning. Brændkammeret i Contura 800 Style har fået en innovativ ny udformning, der øger varmeeffekten yderligere. Samtidig er håndtagene nu mere brugervenlige og konstrueret så de altid er kolde, mens der fyres. For øget sikkerhed og bekvemmelighed er lågen selvlukkende, dog med mulighed for at låse den i åben position under for eksempel rengøring.

 

Materialevalg

Sort, dæmpet og subtilt? En blid og smidig grå? Eller vælger du stilrent og moderne hvidt – en nyhed for Contura 800 Style. Måske føles en brændeovn af naturligt varmelagrende fedtsten bedst for dit hjem? Med Contura 800 Style kan du matche frit og altid være sikker på, at din brændeovn får en finish, der ikke kun er elegant, men også har en høj kvalitet.Sammen med udvalget af toppe og låger i forskellige materialer har du store muligheder for at skabe netop den brændeovn, du drømmer om.

 

 

 

Flere størrelser

Den nye Contura 800 Style-serie er overordnet set blevet højere end forgængeren Contura 800. I den nye Style-serie er der flere modeller af forskellig højde, fra kompakte og vægmonterede brændeovne til højere søjlemodeller.

Toppe

Brændeovnens top sætter prikken over i’et. Med Contura 800 Style kan du, afhængigt af model, vælge en aluminiumstop i sort, grå eller hvid, sort glas eller fedtsten.

 

Låger

Med Contura 800 Style har du mulighed for at vælge en låge med et imponerende glasparti. Men er du mere traditionel – hvorfor så ikke vælge en klassisk låge af støbejern? Til brændeovnsmodeller med brænderum forneden kan du naturligvis vælge en dæklåge i matchende farve.

 

Flammesynlighed og sideglas

Se ilden, og oplev hyggen fra flere dele af rummet. Med sideglas på brændeovnen giver du ilden en større tilstedeværelse i dit hjem. Men der er også fordele ved ikke at have sideglas – så er der mere af de smukke sidepaneler at nyde!

 

Kontakt Allan Hougaard for mere info og pris på Contura 800 Style