Clear view glass

CLEAR VIEW
ANTI-REFLECTIVE GLAS

DRU Maestro designer gaspejse tilbyder muligheden for Clear View anti-reflekterende glas.

Denne funktion skaber illusionen af en ægte åben pejs, med minimale reflektioner synlige på glasset. På den måde kan du nyde de levende flammer fra gaspejsen til fulde.

DRU Gaspejse – opfinder af Clear View

DRU laver flotte og funktionelle gaspejse, der både er hyggelige, anvendelige og dekorative. I deres design går de højt op i at tilpasse produkterne til kunderne. Det vil altså sige, at de indtænker, hvordan pejsen kommer til at spille ind i kundens hverdag. De går i detaljerne for at sørge for, at leve op til deres ideelle billede af varme, atmosfære og komfort. Mange tror ikke at gaspejse giver megen varme, men det er helt forkert, de fleste gaspejse giver mere varme end en brændeovn.

Kort om gaspejse

En gaspejs skaber varme og atmosfære i dit hjem med et tryk på en knap. Overvejer du at købe en gaspejs eller gasvarmer eller udskifte en eksisterende ovn? Så vil du utvivlsomt vide mere om mulighederne. Kan du installere en gaspejs i ethvert hjem?

Vi forklarer det og hjælper dig med at vælge et apparat, der passer til dine behov. Vi beskriver de forskellige forbrændingssystemer, og hvad du skal være opmærksom på under installation og vedligeholdelse. Vi fortæller dig også mere om de forskellige typer gas, forbrug og effektivitet af en gaspejs. Dette giver dig mulighed for at vælge en varmekilde der passer dig.

Læs mere om gaspejse